Hos FLYVENDE finder du ikke kun et bredt udvalg af alt, du har brug for disc golf. Vi leverer nemlig også eventløsninger til virksomheder og private, og vores instruktører kan hjælpe dig med at finpudse teknikken, så du kan forbedre din score.
Samtidig tilbyder vi totalpakker i banedesign, og vi står klar med rådgivning og alt udstyr, når dit område skal have en helstøbt bane.
I vores showroom finder du er stort udvalg i alt du behøver for at komme igang med discgolf. Vi står klar til at vejlede dig, når du skal vælge dit nye udstyr.

Steffen Møller Jensen
Salg og Kundeservice

Steffen er FLYVENDEs eneste jyde. Derfor har han også ansvaret for salg og kundeservice, og hans store passion for discs har resulteret i en betragtelig discsamling og en stor viden om flyvemønstre og plastictyper.

Emil Palsbjørn
Markting og webdesign

Emil er den nyest tilkommer hos FLYVENDE. I har måske set ham på Instagram, hvor ham og hans bror går under navnet Team Palsbjørn.  

Morten Sandorff
Medejer

Morten er FLYVENDEs discgolfleksikon. Startede med frisbee i 70’erne og blev i 1983 indehaver af verdensrekorden i længdekast! Morten har været en aktiv stemme i miljøet i mange år, og så længe der har været en frisbee involveret har Morten også.

SAMARBEJDSPARTNERE

Allerød Disc Golf Klub

Eghjorten Disc Golf Klub

Jagten På Vinter Golf

Kontakt os

Vil du gerne i kontakt med os eller har du et spørgsmål som du mangler svar på?

Kontakt os på mail info@flyvende.dk eller på telefon 22266428, så vil vi hjælpe dig så godt vi kan.

Kontakt