Vi har endelig fornøjelsen af at åbne vores nye Flyvende webshop. Bag siden er der et team af erfarne disc golfspecialister, som kan give dig gode råd om disc golf og hjælpe dig med at finde den helt rigtige disc til dig.

Lidt om os:

Flyvende er startet med følgende idégrundlag at gøre en forskel overfor vores kunder såvel som at ændre status quo indenfor disc golf i Danmark. Vi har den filosofi, at vi vil være Danmarks bedste disc golfsite. Her finder du selvfølgelig et stort udvalg af de bedste og nyeste discs, men du får også vores kyndige vejledning af plastik typer og retvisende billeder af discene, så du er sikker på, at få lige præcis den disc du vil have når du køber online hos os.

Hos Flyvende finder du erfarende spillere med instruktør uddannelse, der har været i disc golfmiljøet i mange år. Vi har spillet os igennem et hav af baner og kan rådføre dig igennem den store jungle af forskellige producenter, disc typer og modeller. Vi er et team bestående af spillere, eventmagere og forhandlere med mere end 12 års erfaring indenfor turneringsopsætning, banedesign til både private og offentlige institutioner, firma arrangementer, sponsorarbejde og foreninger. Vores viden og erfaring, gør os i stand til at skabe de bedste rammer for lige præcis dit projekt.

Flyvende har også et showroom. Du kan finde os på Bregnerødvej 132A, 3460 Birkerød. Du er altid velkommen indenfor vores åbningstider, hvis du vil se vores udvalg, gå på jagt efter den helt rigtige disc eller har brug for råd og vejledning. Vi sender din pakke hurtigst muligt efter bestilling og bestræber os altid på at give den bedst mulige service.

Skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller synes at vi mangler noget i vores udvalg. Vi elsker feedback.

Skriv et svar